Ulkovalaistus

Valot, valaisimet ja valonlähteet pihalle ja terassille

Vaikka Suomessa nautitaankin keskikesän valoisista kesäöistä, hämärä ja pimeä tulevat tutuiksi viimeistään syksyn saapuessa. UIkovalot tekevät asumisesta turvallista ja ulkona liikkumisesta ja oleskelusta mukavampaa – ympäri vuoden! 

Ulkovalaistus kotiin ja kesämökille

Kauniisti valaistu kesä- ja talviterassi houkuttelee istumaan ulkona pitkään, ja pihan ja puutarhan valot korostavat ympäröivän luonnon kauneutta. Valoin reunustettu polku puolestaan tekee kotiintulosta aina mukavaa. Sähköextran laajan ulkovalaisinvalikoiman avulla voit luoda terassillesi, pihaasi tai puutarhaasi juuri sellaisen tyylin ja tunnelman kuin haluat. 

Julkisivu- ja pihavalaistukset yrityksille ja taloyhtiöille

Ulkovalaistus on tärkeä osa myös esimerkiksi taloyhtiöiden, liikerakennusten sekä muiden kiinteistöjen julkisivua ja viihtyisyyttä. Taloyhtiön pihalla riittävä ulkovalaistus lisää turvallisuutta sekä helpottaa alueella liikkumista, näyttävästi valaistu sisäänkäynti ja julkisivu antavat edustavan kuvan yrityksestä. Myymälästämme löydät runsaasti vaihtoehtoja pollari- ja LED-valoista sekä kohdevalaisimista isojenkin alueiden valaisemiseen. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Tervetuloa valaisin- ja sähköliikkeeseemme Tierankatu 8:aan, Turkuun!

Ota yhteyttä »