LED-valaistus

Tyylikkäitä valaistuksia LED-valoilla

Etsitkö kotiisi nykyaikaista, pitkäkestoista ja turvallista valaistusratkaisua? Turun Sähköextrasta löydät runsaasti vaihtoehtoja tyylikkäisiin ja ajattomiin LED-valaistuksiin!

Uusia sisustusideoita LED-valojen avulla

LED-valo on turvallinen ja helppokäyttöinen valonlähde, jota voidaan hyödyntää monipuolisesti kodin tai toimiston eri tilojen valaistukseen. LED-valo syttyy välittömästi täydellä teholla ja sitä voidaan myös himmentää, minkä ansiosta sama valo sopii sekä yleisvaloksi että tunnelman lisääjäksi. Nykyisin LED-valoja on saatavilla eri värilämpötiloilla varustettuina lämpimän valkoisesta aina päivänvalon sävyyn asti, mikä lisää entisestään sen käyttömahdollisuuksia. Korosta, piilota, tunnelmoi, sisusta – leikittele LED-valoilla!

LED vai perinteinen valonlähde?

Perinteisiin valonlähteisiin verrattuna LED-valot kuluttavat vähemmän energiaa, mikä tekee niistä kannattavan investoinnin korkeammasta hankintahinnastaan huolimatta. Myöskään sytytysten tai sammutusten määrä ei vaikuta niiden kestoon. LED-valot toimivat matalissakin lämpötiloissa ja tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet, mikä tekee LED-valaistuksesta turvallisen ja kätevän valaistusvaihtoehdon. 

Millaisia valaistusratkaisuja LED-valot tuovat sinun kotiisi? Lue lisää ja hanki ideoita Hidealiten LED-esitteestä (pdf) »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »