Palvelumme

Valaistusratkaisuja yli 30 vuoden kokemuksella

Laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu on toimintamme kulmakivi. Siksi tarjoammekin asiakkaillemme asiantuntevaa apua valaistussuunnittelusta aina valaisimien korjaus- ja asennuspalveluihin asti. Kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä itse – meiltä saat toimivat valaistusratkaisut nopeasti ja vaivattomasti!

Valaistussuunnittelu – valoa koteihin ja liiketiloihin

Pohditko sopivaa valaistusta olohuoneeseen, toimistoon tai vaikkapa terassille? Ammattilaisemme auttavat löytämään parhaat valaistusratkaisut, joissa on huomioitu niin sisustus kuin valaisinten energiatehokkuus. Teemme sisä- ja ulkovalaistussuunnitelmia pienistä projekteista aina koko omakotitalon valaistussuunnitelmiin. 

Asennuspalvelu – valaisimet valmiiksi asennettuina

Meiltä voit tilata valaisimet myös valmiiksi asennettuina. Ammattitaitoinen sähköasentaja asentaa valaisimet turvallisesti ja nopeasti niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Valaisimien korjauspalvelu – kunnostamme valaisimia 

Tuo kunnostusta kaipaavat valaisimet meille korjattavaksi. Valaisimien korjaus-, kunnostus- ja tarkastuspalvelu järjestyy ripeästi sekä ammattitaidolla. Valaisimiin tehdään korjauksen yhteydessä standardin mukaiset tarkastusmittaukset sähköturvallisuuden varmistamiseksi. Kysy lisää myymälästämme!

Ota yhteyttä »